SELECTUM HOME

Mēs turpinam savu darbību vairāk elastīgajai pieejai un pārvaldei mūsu ciematā. Šogad mēs realizējam vairākus pasākumus ciemata apsaimniekošanai bez apsaimniekošanas kompānijas CIVINITY dalības. Paši meklējam uzņēmējus, paši vienojamies un maksājām. Tas bija ātrāk un visbiežāk lētāk un darbu kvalitāte no tā necieša. Šādu pieeju izmantosim arī turpmāk.

Šajā sakarā mēs publicējam (ne pastāvīgi, bet veselas konkurences veicināšanai) SELECTUM HOME reklāmu, kas šogad mums palīdzēja īstenot vairākus projektus mūsu ciemata teritorijā un kas veic dažādu komerciālo un privāto objektu apsaimniekošanu Rīgā.

Uzņemuma vadību pazīstam jau sen, un sadarbība bija veiksmīga un pozitīva.

Reklāmu publicējam Facebook un mūsu mājas lapā, ne uz līguma pamatā un nepastāvīgi, kā arī neizmantojot mūsu resursus.

Mūsu mērķis ir dod ciemata iedzīvotājiem iespēju izvēlei izmantot arī citas, nevis CIVINITY grupas kompānijas pakalpojumus.

Mēs sekosim līdzi SELEKTUM HOME SIA darbības rezultātiem un reaģēsim gadījumā, ja sadarbībā ar šo kompāniju radīsies problēmas.

Šā reklamā tiek publicēta, nepārkāpjot apsaimniekošanas līguma noteikumus ar mūsu pārvaldnieku CIVINITY. Katram dzīvokļu īpasniekam un iedzīvotājam ir tiesības izmantot citu uzņēmēju pakalpojumus savā dzīvokļa remontdarbiem.