Čips un pultis

Pagājušajā 23.08.2018 sapulcē starp citiem jautājumiem, pievērsām uzmanību tam, ka apsaimniekotājs nepiedāvā kvalitatīvu servisu elektroniskā čipa ieejas durvim izgatavošanai un pultim no garāžas vārtiem. Jau sen elektronisko čipu un garāžas vārtu pasūtīšanas un izdošanas sistēma ir vērtējama ka haotiskā, bez noteiktas kārtības un sistēmas. Pultis un čipus katrs pasūtījis kur gribējis, noteikti cilvēki nezināja kur pasūtīt, kādas ir izmaksas, kādi ir izgatavošanas termiņi utt.

Starp citu klīst baumas par vecīti, kam ir burvīga klāde ar visiem kodiem, kas ļauj viņam, nepiesaistot apsaimniekošanas kompāniju kodēt garāžas pultis un izgatavot čipus kāpņutelpu durvim, kas protams nav normāla situācija un kas apdraud ciemata iedzīvotāju drošību. Un vēl jo vairāk paši iedzīvotāji, izmanto pults-matricas, kurus nopirka internetā, programmē tos paši, pat līdz piekļūvei visiem mūsu ciemata pazemes vārtiem. Lai minimizētu riskus un novērst augstāk minētas problēmas, mēs pieprasījam apsaimniekošanas kompāniju izstrādāt un apstiprināt noteiktu čipu un pults izdošanas procedūru. Saistībā ar minēto, informējam, ka sākot no 2018.gada 01.septembra, lai pasūtītu elektronisko čipu vau pulti pazemes vārtiem ir nepieciešams:
1. Aizpildīt standarta iesneiguma formu (iesnieguna formu var lejupielādēt mūsu mājas lapā www.jaunbikeri.lv Informatīvie dokumenti sadaļā, vai nosūtīt pieprasījumu apsaimniekošanas kompānijas klientu servisam klientuserviss@civinity.lv un jums atsūtīs iesniegumu. Tāpat var nosūtīt pieprasījumu mūsu epastā valde@ jaunbikeri.lv un mēs arī atsūtīsim jums iesnieguma formu.
2.iesniegumu būs nepieciešams aizpildīt un nosūtīt elektroniskā veidā apsaimniekošanas kompānijas klientu dienestā klientuserviss@ civinity.lv. Jūsu pieprasījums tiks apstrādāts un apstiprināts.
3. 3-5 darbs dienu laikā jūsu pasūtījums būs gatavs un to varēs paņemt iesniegumā norādītajā vietā.
4.elektroniska čipa izgatavošanas maksa – 5 eiro. Bet garāžas vārtu pults izgatavošanas cena – 30 eiro. Cenas ir norādītas par 2018.gada augustu. Visus jautājumus, kas ir saistīti ar elektronisko ieriču izdošanu var sūtīt VBS serviss/Civinity dienestam elektroniska veidā vai zvanīt pa telefonu 80001599.

Mēs aicinam Jaunbikeru ciemata iedzīvotājus atbalstīt šo procedūru un neizmantot iespēju veikt pasūtījumu pie nepiederošajām personām, kas nav tieši saistīti ar apsaimniekošanas kompāniju.