Kārtējā pārvaldnieka maiņa un SIA VBS Serviss izmaiņas Uzņēmumu reģistrā

2018.gada 20.augustā mūsu ciematā atkal nomainīsies apsaimniekošanas kompānijas SIA VBS Serviss pārvaldnieks. Viktors Vītums, kas bija pārvaldnieks visu iepriekšējo gadu, izbeidz darba attiecības ar SIA VBS Serviss. Viņa vietā mūsu objektu pārņem jauns pārvaldnieks Valters Balakleitis.

No momenta, kad CIVINITY grupa nopirka SIA Vestabalt serviss 2017.gada maijā ir pagājis mazliet vairāk nekā gads, bet par šo laiku mūsu ciematā jau nomainījās 5 pārvaldnieki. Ceram, ka CIVINITY grupa ar šo meklē sevi, cerot atrast optimālus un efektīvus pārvaldīšanas un menedžmenta veidus.

Starp citu informējam arī par to, ka notika izmaiņas CIVINITY grupas vadības sastāvā. Dzīvojamās mājas pārvaldīšanas nodaļas priekšnieka amatu, ko agrāk ieņēma Sokolova D.k-gs un kas vadīja visu pārvaldnieku CIVINITY grupā, no jūlija mēneša ieņēmis A.Pavilsons. Viņš ir atgriezies atpakaļ CIVINITY grupā pēc neilga darba laika uzņēmumā RIGAS NAMU PARVALDNIEKS valdē. Par šo mēs rakstījām mūsu iepriekšējos paziņojumos, ar kuriem var iepazīties mūsu mājas lapā.

Saskaņā ar pēdējām izmaiņām Uzņēmumu reģistrā, A.Pavilsona k-gs apvienos Dzīvojamās mājas pārvaldīšanas nodaļas priekšnieka amatu un SIA VBS Serviss valdes locekļa amatu.

SIA VBS Serviss 100% daļas joprojām pieder CIVINITY grupai.

Aktuāla izziņa no Uzņēmuma reģistra ir šeit.VBS serv registra izzina

No savas puses mēs pieprasījām organizēt kārtējo sapulci ar SIA VBS Serviss pārstāvjiem, kas notiks 2018.gada 23.augustā. Sapulcē mēs plānojam iepazīties ar jauno pārvaldnieku, izskaidrot viņam darba prioritātes un nianses, kas ir saistīti ar mūsu ciemata pārvaldi.

Arī sapulces dienas kārtībā tiks iekļauti aktuālie jautājumi par apsaimniekošanu un tie degošie jautājumi, kuriem nepieciešama ātrāka lēmuma pieņemšana. Atsevišķi, starp visiem jautājumiem, stāv jautājums par ieilgusies garāžas vārtu remontu, kas stāvēja atvērti un netika remontēti divu nedēļu laikā.

Ar sapulces dienas kārtību (arī ar iepriekšējām) un atskaitēm par pagājušām sapulcēm varēs iepazīties pēc 2018.gada 27.augusta mūsu mājas lapas sadaļā INFORMATĪVIE DOKUMENTI.